26 січня 2023 08:52

"Динамо" U-19 – "Вождоваць". Контрольний матч. Сьогодні підопічні Ігоря Костюка стартують на зборах

Вже сьогодні, 26-го січня, «Динамо» U-19 в 14:00 зіграє свій перший матч на тренувальному зборі в Туреччині. Суперником київської команди стане сербський «Вождовац».


Сьогоднішній суперник підопічних Ігоря Костюка – середняк чемпіонату Серії. Після 19-ти зіграних турів команда посідає 7-му сходинку в турнірній таблиці, маючи в своєму активі 31 заліковий бал. Минулий сезон «червоно-білі» завершили на 6-му місці.


Щодо динамівців, то вони, нагадаємо, завершили осінню частину сезону на 2-й позицій у чемпіонаті U-19, відстаючи від лідера з «Руху» всього на 2 очки. Щоправда, у львівської команди в активі ще матч у запасі.


Варто зазначити, що поки Ігор Костюк не може розраховувати на зборах одразу на кількох гравців, які восени грали за «Динамо» U-19. Йдеться про захисника Антона Боля, а також хавбеків Антона Царенка, Олександра Яцика і Самбу Діалло. Всі вищезазначені футболісти перебувають у розташуванні першої команди «біло-синіх» та намагаються себе проявити.


Матч проти «Вождоваца» транслюватиме матч клубний канал «Динамо» у YouTube. «Динамоманія» о 14.00 проведе текстову онлайн-трансляцію.