25 січня 2023 21:23

"Мудрик пішов за грошима": легенда "Арсеналу" незадоволений переходом українського вінгера до "Челсі"

Легендарний голкіпер лондонського Арсеналу Девід Сімен поділився думкою про дебют молодого українського півзахисника Михайла Мудрика у складі Челсі.


Михайло Мудрик у січні перейшов із донецького Шахтаря до лондонського Челсі. Інший клуб зі столиці Англії, Арсенал, активно цікавився талановитим вінгером упродовж кількох місяців, але так і не зміг здійснити трансфер.

Легендарний воротар «канонірів» Девід Сімен в ефірі ютуб-каналу «Seaman Says» прокоментував дії Мудрика у його дебютному матчі за Челсі проти Ліверпуля, а також назвав причину, через яку Михайло вибрав «аристократів».

“Коли він вийшов на заміну, виглядав дуже добре. Я був справді вражений його контролем м'яча, тим, як він обходив захисників, короткими передачами, які він робив.

Я думав про те, що він виглядає особливим, і я думав, що він сподобався б мені в Арсеналі. Але Мудрик пішов по гроші», – сказав Сімен.


Мудрик зароблятиме у Челсі по 100 тисяч фунтів щотижня, що вдвічі більше, ніж Михайлу пропонував Арсенал. Контракт українського вінгера з англійським клубом діє до 2031 року.

59-річний Сімен виступав у складі Арсеналу з 1990 по 2003 рік.