25 січня 2023 20:05

Гарі Невілл: "У Гвардіоли такий же менталітет, як у Фергюсона. Вони великі тренери та особи, які іноді можуть бути зухвалими"

Гарі Невілл порівняв Пепа Гвардіолу з Алексом Фергюсоном.


«У Пепа Гвардіоли такий самий менталітет, як у сера Алекса Фергюсона та Кенні Далгліша. Вони великі тренери та особи, які іноді можуть бути зухвалими. Іноді з ними важко, коли справи йдуть не зовсім так, як хочуть, і їх критикують.

Я сказав у четвер, коли коментував матч «Ман Сіті» – «Тоттенхем» (4:2), що мені здається, іноді цим великим тренерам набридає перемагати у той самий спосіб. Їм подобається пробувати різні речі, щоб знову проявити себе, що передбачає зміну їхнього бачення гри.

Я бачив це у сера Алекса Фергюсона та інших. Це походить з хороших спонукань, але з ними може бути важко, вони можуть бути дратівливими. Саме це, як мені здається, відбувається зараз із Пепом.

Він знає, що у другій половині сезону чекає боротьба. Я дійсно вважаю, що «Сіті» потрібна постійність. У «Арсеналу» є семеро людей, які грали у кожному матчі, а у «Сіті» четвірка захисників змінюється щотижня.

Іноді це пов'язано з травмами, але відбувається багато чого іншого. Вони беруть участь у справжній гонці за титул. Вони брали участь у них раніше і досягали успіху, але зараз вони далеко позаду.

Вони можуть відстати на вісім очок, якщо "Арсенал" виграє, але їм все одно доведеться зіграти з ними двічі.

Я говорю, що «Арсенал» не виграє АПЛ, бо вони не вигравали її 20 років, і більшість цих гравців не знають, як це. Їм потрібно довести, що вони можуть пройти через другу половину сезону, що можуть виграти лігу», – сказав екс-захисник «МЮ» у своєму підкасті.