25 січня 2023 17:05
1

Андрій ПАВЕЛКО: "Лучі робить дуже гарну роботу"

Президент УАФ Андрій Павелко оцінив роботу голови комітету арбітрів Української асоціації футболу Лучано Лучі.


"Я дуже вдячний всім нашим іноземним фахівцям. І Малдері, і Тасотті. Жіночий тренер Луіс… Кортес. Нашому голові комітету фейр-плей Баранці. Нашим всім-всім-всім, хто допомагає вносити європейські стандарти.


Але, коли я очолив федерацію, ми ж всі пам“ятаємо. Футбольна арбітражна система - це мафія в мафії. І я дуже довго бачив, як це все покоління, яке було зрощене з молоком, не хотіло змінюватись. Династія була.


Я впевнений, що дуже гарну роботу робить Лучі. Він робить це з Ніколою Ріццолі. Зараз він увійшов в комітет ФІФА рефері. Туди ж входять Розетті та Колліна.


Це корупція така? Ні. Нам в цьому є приклад для молодого покоління. Через деякий час, я впевнений, що такі хлопці, як Дмитро Кубряк та Катерина Монзуль, очолять комітет арбітрів та виховають наших майбутніх зірок рефері.


Я впевнений, що такий перехід буде і він буде дуже важливим. І ми всі вдячні Лучі, що він тримає цей перехід молодого покоління. І він обов“язково зробить цю справу по створенню молодого сильного комітету, який буде прославляти нову еру наших молодих арбітрів", - сказав Павелко на зустрічі з журналістами.

Ви з Лучі здолали мафію ))) Ви її примножили на 10! Де наші арбітри у Європі чи світі? Тільки Монзуль серед жінок.