25 січня 2023 15:02

Всидіти на двох стільцях: ворожий коментатор запропонував допустити росію до ЧС-2026, фанати висміяли заяву

Фото - ua.depositphotos.com


Російський коментатор Георгій Черданцев висловився про варіант, що допоможе збірній країни-терориста пробитися на чемпіонат світу 2026 року. Місцеві вболівальники відреагували на пропозицію.


Національна команда Росії має заявитися в азіатський відбір до ЧС-2026, але продовжувати перебувати в УЄФА (Європейському футбольному союзі) як виняток.

«Мені здається, зараз єдине, що можна намагатися зробити, – це пробувати, користуючись нашими добрими відносинами з Інфантіно, дати можливість збірній Росії як виняток і безпрецедентну ситуацію зіграти у відборі до ЧС-2026 в Азіатській конфедерації, залишаючись при цьому в УЄФА.

Напевно, юридичні колізії якось можна буде вирішити», - заявив Черданцев у своєму Telegram-каналі.

Футбольні вболівальники з Росії висміяли пропозицію коментатора, а також запропонували, як виняток, брати участь у Лізі чемпіонів відразу зі стадії пле-офф або розводити збірну їх країни з європейськими командами на ЧС-2026.

«Можна заявитись, як нова країна – Оссія. Ніхто не зрозуміє».

«Це звіздець, як розумно. А що не через Океанію? А ще щоб поляків і прибалтів не нервувати в Лізі Чемпіонів, відразу починати навесні на стадії плей-офф, ні поляків, ні прибалтів там точно не буде».

«Одразу видно: Чердак – досвідчений майстер сидіти на двох стільцях... Хоча, може, й просто обкурився».

«Геній та головне, щоб про це ніхто не знав».

«Спочатку запевняє, що в Азії нічого не вийде через обов'язкові відмови, але в результаті пропонує звернутися через Азію. Конгеніально».

«Круто! А потім ще в основній сітці ЧС розводити із європейськими збірними! І так до фіналу, Жора!».

Нагадаємо, що через вторгнення в Україну, збірні росії різного віку та клубні команди відсторонені від міжнародних змагань.