24 січня 2023 22:35

Начальник "Зорі": "У Каменюки та Ліпартії все нормально. Ніхто їх не звільняв із роботи, ніхто з ними контракт не розривав"

Наприкінці минулого тижня з'явилася інформація про те, що двох колишніх футболістів, а тепер тренерів – Микити Каменюки та Джаби Ліпартія немає у штабі луганської "Зорі". Чи відповідає ця інформація дійсності, кореспондент UА-Футбол спробував з'ясувати в офіційної особи клубу – начальника команди Ігоря Гузя.


Окремо додамо, що журналістам UА-Футбол відомо про те, що Микита Каменюка та Джаба Ліпартія перебувають за кордоном, поза клубом


- Яка доля Каменюки та Ліпартії?


- Це їхня доля. Як я можу про неї розповідати?


- Вони у клубі чи ні?


- Про це ви у самих Каменюки та Ліпартія запитайте. Я хоч і офіційна особа, але наші внутрішні клубні справи ми не розголошуємо. І чому вони вас так цікавлять?


- Обох немає на офіційному сайті «Зорі», у зв'язку з чим і виникла потреба уточнити…


- Зараз сайт переробляється, і там багато кого немає. До речі, на ньому вказано лише п'ятдесят відсотків членів нашого клубу, а ще п'ятдесят не вказано. До поновлення чемпіонату сайт буде оновлений, і на ньому все буде написано. Що стосується Каменюки та Ліпартія, то про їхнє приватне життя не можу нічого говорити. З мого боку, незалежно від того, офіційна я особа чи ні, це було б неправильно. Ось що є на клубному сайті, то є достовірною інформацією. Все інше, як то кажуть, можна викинути в унітаз і змити.


- І все ж таки: враховуючи, що кілька днів тому з'явилася інформація, що Каменюки та Ліпартія немає в команді, хочеться дізнатися про них…


– У них все нормально. Обидва мають свій фронт робіт. Вони займаються завданням, яке поставив їм клуб. Ніхто їх не звільняв із роботи, ніхто з ними контракт не розривав. Це все, що я можу сказати.


- Отже, у послугах обох ви й надалі зацікавлені?


- Чого ж ні? Ми в усіх зацікавлені.