24 січня 2023 19:17

Гратимуть проти Пластуна: два українці продовжать кар'єру в клубі з чемпіонату Болгарії

Прес-служба клубу Пірін, який виступає у вищому дивізіоні чемпіонату Болгарії, оголосила про трансфери двох українських футболістів – форварда Данила Кондракова та вінгера Дмитра Семеніва.


Нападник Данило Кондраков та півзахисник Дмитро Семенів стали футболістами болгарського Піріна, про що повідомила клубна прес-служба. Деталі угод українських футболістів не розголошуються.


У складі Піріна виступають два українці – голкіпер Максим Ковальов та захисник В'ячеслав Велєв.


Зазначимо, що українського захисника Ігоря Пластуна, який захищає кольори чемпіона Болгарії Лудогорця, минулого сезону було визнано найкращим футболістом ліги.


Останнім клубом 25-річного Кондракова була литовська Судува, у складі якої він провів у поточному сезоні 16 матчів, забив чотири голи та зробив одну гольову передачу. Раніше Данило виступав за львівський Рух та кропивницьку Зірку.


24-річний Семенів залишив ФК Львів улітку минулого року, після чого перебував у пошуках нового клубу. Дмитро має досвід виступів за Чорноморець, Гірник-Спорт та латвійську Лієпаю.

Пірін провів 14 матчів, набрав 12 очок і посідає 14 місце у турнірній таблиці чемпіонату Болгарії, в якому бере участь 16 команд.