20 січня 2023 22:50

"Я розумію Яремчука": колишній форвард "Брюгге" звинуватив екс-головного тренера клубу у провалі українця

Роман Яремчук все аж ніяк не може добре проявити себе у складі бельгійського Брюгге. Аналітик та екс-форвард Брюгге Нордін Джабарі висловив свою думку щодо українця.


Роман Яремчук перейшов у Брюгге з Бенфіки перед стартом поточного сезону за 16 мільйонів євро, що є рекордною покупкою для клубу. Проте український форвард досі не зміг виявити своїх найкращих якостей.


Нордін Джабарі вважає, що одним із чинників невдач став минулий головний тренер Брюгге Карл Хофкенс, який не зміг інтегрувати гравця до команди.


«Хофкенс погано впорався із приходом українця до клубу. Я не розумію, чому він не намагався комбінувати Яремчука з Ютглою у своїй схемі 3-5-2? Можна зрозуміти Яремчука. Коли тебе купили за 16 мільйонів євро, нелегко визнати, що ти не є першочерговою опцією», – цитує Джабарі Voetbalprimeur.


Зазначимо, що у грудні минулого року Хофкенса було звільнено зі своєї посади за незадовільні результати, а команду очолив Скотт Паркер, який уже більше довіряє Яремчуку.


У недавньому матчі проти Сент-Трюйдена (1:1) Яремчук не зміг реалізувати гольовий момент, який став предметом суперечок між уболівальниками.


У сезоні 2022/2023 на рахунку українця у складі Брюгге 20 матчів у всіх турнірах, у яких він забив два голи та віддав три результативні передачі.