19 січня 2023 12:47

Голкіпер збірної Іспанії Давид Райя цікавий кільком клубам АПЛ

Голкіпер збірної Іспанії Давид Райя цікавий кільком клубам АПЛ. За даними The Guardian, інтерес до 27-річного воротаря "Брентфорда" мають "Челсі", "Манчестер Юнайтед" і "Тоттенгем".


Термін чинного контракту голкіпера з "Брентфордом" закінчується влітку 2024 року, і сторони поки не домовилися про нову угоду. Якщо контракт так і не буде подовжено, то "Брентфорд", найімовірніше, продасть Райя влітку за зниженою ціною.


"Тоттенгем" бачить у ньому спадкоємця для 36-річного Уго Льоріса. "Юнайтед" ще не погодив новий контракт із Давидом Де Хеа, який може стати вільним агентом влітку 2023 року. "Челсі" теж ще не домовився з Едуаром Менді про новий контракт, а довгострокові перспективи Кепи Аррісабалагі як основного воротаря виглядають невизначено.


У 2020 році Райя хотів підписати "Арсенал", але "Брентфорд" відхилив кілька пропозицій на суму приблизно 10 млн. фунтів. На заміну іспанцеві "Брентфорд" може підписати воротаря збірної Сенегалу Сені Дьєнга, контракт якого з "Куїнз Парк Рейнджерс" розрахований до 2024 року. За ним також стежать "Тоттенгем" і "Брайтон".