14 січня 2023 08:14

"Металіст 1925" чекає повернення до команди трьох легіонерів

13 січня, у футболістів "Металіста 1925" відбулося перше тренування після зимової відпустки. Про це повідомляє офіційний сайт клубу.


Напередодні гравці основного складу клубу пройшли медогляд. Як розповів головний лікар команди Юрій Кривенко, усі футболісти здорові і можуть повноцінно готуватися до старту другої частини сезону.


Відтак уже сьогодні зранку футболісти відправилися до тренажерної зали. Закінчивши вправи там - відправилася до парку, де на гравців очікувала неприємна, але потрібна бігова робота.


Розпочали заняття майже усі гравці основного складу "Металіста 1925", окрім бразильця Вендела. Він разом з бразильськими легіонерами юнацької команди Ігорем Ногейрою та Леонардо Казаєсом має прибути до України за кілька днів. Ногейра та Казаєс отримають можливість проявити себе в першій команді, тож розпочнуть підготовку разом з основою.


Також немає у розташуванні команди Андрія Борячука, який у першому колі грав за "Металіст 1925" на правах оренди з "Шахтаря". Він поїхав на збори з "гірниками".


Після обіду на гравців, які є у розпорядженні тренерського штабу очікує ще одна тренувальна сесія. Вона буде ігровою, відповідно відбуватиметься уже на футбольному полі.