12 січня 2023 15:06

Олександр ШОВКОВСЬКИЙ: "Дякую Ігорю Суркісу та тренерському штабу на чолі з Луческу за можливість приєднатися до "Динамо". В моєму футбольному житті існувало тільки дві команди"

Екс-голкіпер "Динамо" Олександр Шовковський у своєму Instagram прокоментував своє призначення на посаду асистента Мірчі Луческу.


"Забуваємо про прожите!


Я вдячний Український Асоціації Футболу і особисто Андрію Павелко та кожному з команди УАФ за цей відповідальний чотирьохрічний період своєї роботи в штабі головноі команди України.


Це було чудово!


Але сьогодні переді мною стоїть вже новий виклик!


І я з великим задоволенням його приймаю і дякую Ігорю Суркісу та тренерському штабу на чолі з Мірчею Луческу за можливість приєднатися до команди «Динамо» Киів.
В моєму футбольному житті існувало тільки дві команди.


Це «Динамо» Київ та Національна збірна команда України


І поки що так і залишається…


Але я не кажу прощавай…


Є певні домовленості в тому, що якщо в моїх послугах буде потреба, то я готовий долучитися до співпраці в новому тренерському штабі національної дружини за сумісництвом… Але це вже буде вирішувати новий головний тренер збірної України з футболу.


А поки що, я прикладу максимально свої знання і здобутий досвід задля того щоб зробити свій улюблений і славетний клуб ще сильнішим та кращим!


Разом до ПЕРЕМОГИ!


Слава Україні
Слава Нації
Слава ЗСУ".