8 січня 2023 20:47
1

"Ти будеш причиною невдачі "Аль-Айна": в ОАЕ поставили ультиматум Ярмоленку

Футбольний журналіст із ОАЕ Мохаммед Хамад розкритикував трансферну політику Аль-Айну нашого Сергія Реброва. Експерт вважає, що команді вже давно слід було знайти заміну Андрію Ярмоленко.


На думку Мохаммеда Хамада, Аль-Айну необхідно було на заміну українцю підписати 30-річного ізраїльського атакуючого півзахисника турецького Сівасспора Діа Саба.

«Невже важко підписати заміну Ярмоленка? Діа Саба є доступним і готовий грати за команду. Чого ви вагаєтесь? Це зірка турецької Суперліги. Вам потрібна зірка АПЛ чи Ла Ліги? Ярмоленко, якщо до кінця трансферного вікна ти не змінишся, то станеш причинрю невдачі», – написав експерт у твіттері.

Зазначимо, що цього сезону 33-річний вінгер національної збірної України Ярмоленко провів за Аль-Айн 15 матчів у всіх турнірах, у яких відзначився чотирма голами та трьома результативними передачами.

Аль-Айн у регулярній першості ОАЕ посідає сьоме місце у турнірній таблиці. В активі підопічних Реброва 19 набраних очок після 12 зіграних поєдинків. Від лідера чемпіонату Аль-Шарджі команда відстає на сім очок.
Не знаю чому його так кретекують, не бачив жодного матчу Аль Айну але по статистиці ніби не все так погану 15 матчів 4+3