7 січня 2023 20:11

Віталій САМОЙЛОВ: "Сказав Лобановському, що квартиру треба заслужити. Так він мені квартиру і не дав"

Півзахисник «Динамо» 90-х Віталій Самойлов в інтерв’ю для Tribuna.com розповів про спілкування з Валерієм Лобановським і про те, чому він не одразу отримав квартиру.


«Мене привезли з Полтави і Лобановський питає: «Ну що, тобі клуб квартиру, машину дав?» Я відповідаю, що ні, нічого не дав. А він сидить і записує. Я кажу, щоб дали квартиру і машину, я маю заслужити своїм ставленням до футболу і доводити, а не просто просити. Він сказав: «Видно, що у тебе футбол на першому місці. Це правильний підхід». Так він мені квартиру і не дав.

А тим, хто сказав, що треба квартиру, той її і отримав. Я потім ходив і волосся на собі рвав. З іншого боку, пройшло кілька років, і Суркіс чудово вчинив щодо мене. Він сказав: «У тебе буде квартира набагато краща, ніж отримали вони». Пройшов певний час, я отримав підйомні, бонуси, коли він допомагав мені переходити в інші клуби, і я доволі добре заробив. Зміг купити собі набагато більшу площу, більше кімнат і не одну квартиру. Зі мною Суркіс вчинив так, як обіцяв», - сказав Самойлов.