7 січня 2023 12:51

Юрій ВІРТ: "Я за проведення Кубка України, але має бути адекватний формат"

Головний тренер Вереса Юрій Вірт прокоментував попередній формат проведення Кубку України навесні. Також наставник рівненського клубу розповів про плани команди на зиму.


“Мені скинули попередній формат проведення цього турніру, і я його не зрозумів. Я за те, щоб провели Кубок України, але має бути адекватний формат”.


“Збираємось у місті Рівному. Перший збір триватиме з 15 по 26 січня. Другий збір – з 28 січня по 25 лютого в Туреччині. У нас заплановано 7 спарингів. Один буде у Рівному, ще один в Україні, решта – у Туреччині. Плюс там відбудеться турнір, Winter Cup, на якому ми зіграємо три гри”.


“Президент поставив завдання потрапити до першої десятки до УПЛ. Якщо ми виконаємо це завдання, це буде добрий результат”.


Першим зимовим новачком команди Юрія Вірта став захисник Денис Балан. Пізніше Верес підписав центрального захисника Данила Хондака. Також рівненці найближчим часом планують офіційно оголосити про підписання молодого крайнього півзахисника.


Програвши на фініші першого кола чотири матчі поспіль, Верес посідає 10-те місце у турнірній таблиці УПЛ. У наступному матчі навесні клуб із Рівного прийматиме Чорноморець.