6 січня 2023 10:57

Ібрагім Каргбо про перехід у "Цельє": "Це амбітний клуб"

Нападник Ібрагім Каргбо, який перейшов з "Динамо" до "Цельє", прокоментував свій перехід для офіційного сайту словенського клубу.


"Я радий повернутися, тому що з першого моменту мене тут тепло прийняли. Усі в клубі хотіли допомогти мені повернутися на поле, але торік це не спрацювало. Біль після пошкодження був надто сильний, тому мені знадобилося ще кілька місяців, щоб повернутися на поле той рівень, якого я хотів”.


"Незважаючи на те, що я не грав, у мене виходило підтримувати зв'язок із партнерами по команді за допомогою соціальних мереж. За цей короткий період ми стали добрими друзями. Також я стежив за клубом і пообіцяв собі, що повернуся, якщо буде така можливість" .

"Хочу повернути довіру клубу, яку свого часу він мені надав. Я повернувся і дуже мотивований показувати гарну гру. Ще минулого року, коли ми вели переговори, мені стало ясно, що "Цельє" - амбітний клуб. Знаю, що чекають від нападників, тому мені потрібно буде наполегливо працювати, щоб отримати ігровий час. Готовий допомогти команді. Не можу дочекатися, коли вийду на поле".