6 січня 2023 08:21

Ротен про Роналду в "Аль-Насрі": "Кріштіану – легенда футболу, давайте поважати його кар'єру та вибір. Він показав, що може грати ще 2 роки, я його вітаю"

Жером Ротен висловився про перехід Кріштіану Роналду до чемпіонату Саудівської Аравії.

37-річний нападник підписав контракт із «Аль-Насром» до 2025 року.

«Ми не можемо залізти у думки Кріштіану Роналду, він все ще хоче грати у футбол. Він все ще дуже сильний фізично.


Парафія Кріштіану Роналду покликана розвивати футбол у Саудівській Аравії, це самостійний бренд. Мета полягає у тому, щоб усі говорили про це. Тільки з його підписанням обліковий запис клубу виріс до мільйонів передплатників у соціальних мережах, це доказ того, що це працює на маркетинговому рівні.


Про спортивний рівень не потрібно нічого говорити, він їде туди не для того, щоб справити на нас враження. Доведеться мінімізувати перегляд його виступів, бо це не той турнір, але він їде туди не для цього.

Давайте принаймні поважати Кріштіану Роналду, його кар'єру та його вибір. Він є легендою футболу. Це виходить за межі спорту. Я ще раз вітаю його з тим, що він показав нам, що може грати ще два роки і змусив нас випробувати емоції.


Подивіться на його презентацію, вам не здається, що він мав викид адреналіну? Я говорю: «Браво, Кріштіано!» – сказав колишній півзахисник «ПСЖ».