5 січня 2023 16:01

Тренер "Бенфіки" про "Челсі": "Вони намагалися переманити Енцо, зводять гравця з розуму. Це неповажно"

Тренер "Бенфіки" розкритикував "Челсі" за спроби вплинути на Енцо Фернандеса.


Раніше повідомлялося, що «Челсі» та «Бенфіка» не можуть домовитися про суму трансферу та графік виплат за 21-річного хавбека збірної Аргентини. Лондонці пропонував за Енцо 90 млн євро, Хакіма Зієша та двох гравців в оренду, португальці відмовили та наполягають на 120 млн.


«По-перше, Енцо хороша людина та неординарний гравець. Ми хочемо, щоб він лишився.


Звісно, ситуація непроста, він виграв чемпіонат світу, надійшли пропозиції, на кону великі гроші. Він молодий футболіст, нормально, що він думає про це і спантеличений. Думаю, що ми всі можемо це зрозуміти. Але він чудовий хлопець.


Йому не дозволили поїхати до Аргентини (але він поїхав – прим.), пропустив два тренування – це неприйнятно і матиме наслідки, не знаю які.


Ми не хочемо його продавати. Ніхто не хоче продавати – ані я, ані президент, ніхто. Енцо має пункт у контракті, якщо він хоче піти і хтось активує цей пункт, ми нічого не можемо зробити і, ймовірно, втратимо гравця.


Є клуб, якому потрібний наш гравець, і вони знають, що ми не хочемо його продавати. Вони намагалися переманити гравця, хоча знають, що можуть отримати його тільки в тому випадку, якщо виплатять відступні. Те, що вони роблять, зневажливо, вони зводять гравця з розуму.


Вони вдають, що хочуть заплатити відступні, а потім хочуть вести переговори далі. Не так встановлюються добрі стосунки між клубами, коли хтось хоче підписати гравця. Більше я про це нічого не скажу, ви знаєте мою позицію», – сказав Рогер Шмідт.