3 січня 2023 23:51

Орендований у "Челсі" хавбек "Мілана" може переїхати до Туреччини чи Греції

28-річний французький опорний хавбек Тьемуе Бакайоко, орендований "Міланом" у "Челсі", може продовжити кар'єру в Туреччині чи Греції, повідомляє football-italia.net із посиланням на Сalciomercato – предметний інтерес до габаритного досвідченого француза виявляє "Галатасарай", а менш предметний – ще й "Олімпіакос" та "Адана Демірспор".


При цьому "Мілан", згідно з умовами контракту – дворічна оренда з обов'язковим правом викупу – не бачить перспектив для Бакайоко, який формально все ще належить "Челсі". Однак і лондонський клуб, який відправляв Бакайоко в оренди до Мілана (двічі), Монако і Наполі, не розраховує на французького опорника, купленого у монегасків у 2017 році за 40 мільйонів євро.


З серпня 2021 року Тьомуе зіграв у футболці "Мілана" всього 607 хвилин, і "россо-нері" дуже сподіваються, що Бакайоко спробує перезапустити свою кар'єру в Стамбулі. Олімпіакос і Адана Демірспор також були б не проти посилити свій склад 189-сантиметровим опорним або центральним півзахисником, проте для гравця ці варіанти є менш пріоритетними.