3 січня 2023 11:35

Ротен після поразки ПСЖ: "Проблема в менталітеті гравців. Важко зайняти місце Мессі, Неймара або Верратті, але коли з'являється шанс, треба намагатися"

Жером Ротен розкритикував гравців "ПСЖ" після поразки від "Ланса" (1:3).


«Це перша поразка «ПСЖ» у сезоні, тому критику треба сприймати спокійно.

Але що викликає питання, так це те, що «ПСЖ» зазнає труднощів, коли рівень та інтенсивність матчу підвищуються. Проти «Лансу» команда мала проблеми, особливо в півзахисті.


Це проблема менталітету. Дивлячись на гру Руїса, Солера, Екітіка чи Сарабії, я не хочу критикувати цих гравців. Вони знаходяться на цьому рівні, можливо, у них були еталонні матчі в інших клубах, але вони не оцінюють, як це – одягнути майку «ПСЖ», і чого від них очікують.


Вони запасні, вони тут намагаються зрушити ієрархію з мертвої точки. Але це складно, коли у команді є хлопці, яких звати Мессі, Неймар, Верратті. Важко зайняти їхнє місце. Але коли ви маєте шанс зіграти, докладіть більше зусиль, ніж інші!


Можна щось упустити, технічно чи тактично. Ви можете втратити довіру. Але з погляду мислення, ви, хлопці, маєте бути бездоганними, а це ще не все. Настрій не дуже добрий», – сказав колишній півзахисник «ПСЖ».