30 грудня 2023 15:47
2

"Ласкаво просимо додому!", - відомий журналіст висловився про можливе повернення Ярмоленка в "Динамо"

Відомий коментатор Дмитро Джулай відповів на запитання чи йому хотілося б побачити Андрія Ярмоленка у складі київського "Динамо".


"Так, а чому ні. Тобто він скільки років віддав команді. Так, його б раніше мали продати свого часу, це очевидно. Але ми всі пам’ятаємо як все починалося коли він приїхав, як йому важко було. І як він працював щоб це місце в основі не просто отримати, а й він його відстоював постійно і зрештою став лідером команди й в складі цієї команди були хороші виступи в Лізі Європи та й в Лізі Чемпіонів команда з групи вийшла вперше за багато років. Зрозуміло що зараз про це не йдеться. Вийти з Ліги Чемпіонів кудись можуть лише, якщо програють в попередньому раунді. Але чому ні, якщо буде бажання у нього, якщо буде бажання у клубу, чому б не повернутися", - сказав Джулай в ефірі подкасту "Стара Школа".


Також свою думку висловив ще один коментатор, Віктор Вацко:


"Мені здається з точки зору якості, навіть враховуючи вік Андрія Ярмоленка, "Динамо" виграє, "Динамо" придбає. Я розумію що Циганков йде, як вільний агент, наскільки я розумію там не можуть домовитись про контракт. І Ярмоленко може стати опцією на цій позиції з наступного сезону. Тим більше у "Динамо" якщо пригадувати, Шевченко знаково повернувся, Ребров повернувся теж знаково, є приклади хороші".


"Ну так, в принципі про ці повернення насамперед треба говорити, тому що за сумою трансферу Ярмоленко мабуть десь після них був, якщо я правильно пам’ятаю. Але якщо Ярмоленко повернеться, то "Ласкаво просимо додому!", - додав Дмитро Джулай.

""Да, а почему нет. ?" И это все аргументы .....Если Мирча еще не забил на все - не возьмет. Даже Шепелев справа будет лучше .
Біда всих цих коментаторів - вузький кругозор і життя своєю уявою про минулі роки, бо далі АПЛ, Ла Ліги та Бундесліги нічого не дивляться, просто подивіться декілька матчів Андрія в його нинішньому клубі(трансляції є у доступі) і його стан, про яку лігу Чемпіонів з Динамо для нього мова? Він навіть на фоні команди що видає 450-500 ТТД за гру дуже повільний. Це може бути на сезон вільним агентом лише от безвиході з комплектацією, якщо Перріс навіть на рівні УПЛ не буде тягнути. Але запрошення Ярмоленка тільки поглибить кризу і не дає клубу жодних перспектив на розвиток.