30 грудня 2023 15:19

Дмитро ДЖУЛАЙ: "Я думаю для Зінченка це був хороший перехід і те що команда демонструвала зі старту сезону було дуже важливо не тільки для Зінченка, а й для всього "Арсеналу"

Відомий коментатор Дмитро Джулай поділився своїми враженнями від переходу Олександра Зінченка в "Арсенал" та його грі у складі "канонірів".


"Я думаю для Зінченка це був хороший перехід і те що команда демонструвала зі старту сезону було дуже важливо не тільки для Зінченка, а й для всього "Арсеналу". На жаль травми не дозволяли йому регулярно виходити і це негатив, але він вже повернувся на поле у першому матчі після ЧС і будемо чекати, що він як і на старті сезону займатиме позицію основного лівого захисника у команді яка блискуче стартувала. Ніколи в історії в "Арсеналу" не було такого старту, скільки набраних очок після 15 турів. Але травми псують враження і для самого Олександра насамперед.


Різні журналісти в Англії відзначали його роботу до якої він звик у "Манчестер Сіті", ось цю "гвардіолізацію" "Арсеналу". Про те як він розташовується коли команда з м’ячем, як починають працювати інші футболісти, як він додає контроль м’яча коли опиняється з Томасом у центральному колі. І було дуже багато позитивних матеріалів на цю тему, ще на старті сезону, після перших турів у вересні-жовтні про це писали не тільки журналісти, а й колишні футболісти. В самій Англії було дуже хороше загальне враження у багатьох", - сказав Джулай в ефірі подкасту "Стара Школа".