29 грудня 2023 21:31

"Верес" може посилитися досвідченим українським захисником

Як стало відомо Sport Arena, рівненський Верес не відкидає можливості трансферу 30-річного українського захисника Тараса Бондаренка. За нашою інформацією, гравцем також цікавляться кілька вітчизняних клубів, у тому числі запорізький Металург.


Саме в останньому Бондаренко починав свою професійну кар’єру, щоправда, вище за другу клубну команду не піднявся. Виступав захисник за Полтаву та краматорський Авангард.


Встиг Бондаренко погратись і за кордоном. В активі Тараса виступи за сербські Металац та Радничики. У складі останніх українець став срібним призерком чемпіонату країни.


З лютого 2020 року захисник грав у Казахстані. Спочатку – за Окжетпес (16 матчів, 2 голи), а потім – за Каспій (68 матчів, гол та три асисти), у складі якого наприкінці минулого сезону став капітаном.


Каспій минулого сезону чемпіонату Кахастану фінішував на дев’ятому місці. Верес після першої частини сезону посідає 10-те місце в УПЛ, а запорізький Металург в осінній частині сезону фінішував на четвертому місці у групі У Першій лізі та навесні зіграє у чемпіонському раунді за право підвищитись у класі.