29 грудня 2023 08:32

Клопп висловився про перехід Коді Гакпо до "Ліверпуля"

Головний тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп прокоментував трансфер нідерландського нападаючого Коді Гакпо. Раніше було оголошено, що Гакпо став гравцем Ліверпуля.


«Для нас справді чудова новина, що ми змогли це зробити, і я маю сказати, що це була фантастична робота всіх причетних, особливо Джуліана Уорда. Зроблена робота була справді вражаючою, і врешті-решт нам вдалося підписати гравця, про якого ми знали досить давно і якого, як ми віримо, чекає справді світле майбутнє в нашому клубі.

Коди має багато якостей, які подобаються. Йому всього 23 роки, але він уже має великий досвід. Він був капітаном ПСВ, він був гравцем року в Голландії минулого сезону, і, як багато людей бачили, він провів чудовий чемпіонат світу зі своєю національною командою. Зрозуміло, що він уже справді хороший гравець, але його вік означає, що він ще має потенціал стати кращим. В атаці він дуже різнобічний, до того ж ми знаємо, що він розумний і як футболіст, і як людина, тому ми дійсно раді можливості працювати з ним», — наводить слова Клоппа офіційний сайт «Ліверпуля».