27 грудня 2023 15:24

"Карпати" орендували в "Кривбаса" вихованця "Динамо"

Першим зимовим новачком "зелено-білих" став нападник Олексій Хобленко. "Карпати" уклали піврічну орендну угоду з криворізьким "Кривбасом", яка передбачає можливість повноцінного викупу 28-річного футболіста після завершення оренди. Контракт між львівським клубом та Хобленком набирає чинності 1 січня.


Новобранець "левів" розпочав займатися футболом на Сумщині, потім потрапив у академію київського "Динамо". За основу "біло-синіх" Хобленко так і не зіграв, а в УПЛ дебютував у складі "Говерли". Наступні три сезони форвард провів у "Чорноморці", після чого вирушив закордон, де грав за "Лех" із Познані та "Динамо-Брест", з яким виграв чемпіонат та Суперкубок Білорусі.


У 2020-му нападник повернувся в Україну і виступав за СК "Дніпро-1", а згодом переїхав у норвезький "Стабек". Також в активі Олексія є виступи за естонську "Левадію". Влітку 2021-го Хобленка орендував, а пізніше і викупив "Кривбас". У поточному сезоні форвард провів 8 матчів за криворіжців у Прем’єр-лізі та відзначився одним забитим м’ячем.


Фото: ФК "Карпати"