27 грудня 2023 09:36

Девіс - мета "Реала" на 2024-й. Його контракт із "Баварією" розрахований до 2025-го

«Реал» має намір підписати захисника «Баварії» Альфонсо Девіса у 2024 році.


За даними As, мадридський клуб планує підписати гравця збірної Канади влітку 2024 року. У «Реалі» вважають, що Девіс – найкращий варіант посилення лівого флангу оборони на найближчі кілька років.

"Реал" отримав позитивні звіти про 22-річного захисника - на його користь говорять швидкість, міць і досвід гри на високому рівні. У «Мадриді» розуміють, що футбол стає дедалі атлетичним, тому фізика Девіса підкорила керівництво клубу.

Крім того, представникам "Реала" сподобався виступ Девіса на ЧС-2022 у складі збірної Канади. Клубу подобаються лідерські якості цього гравця.

Термін контракту Альфонсо з «Баварією» спливає влітку 2025 року, тому «Реал» хоче піти тим самим шляхом, що і при організації трансферів Тоні Крооса та Едена Азара. «Мадрид» має намір дочекатися моменту, коли до закінчення терміну дії контракту Девіса залишиться рік, і очікує, що в такому разі ціна на нього буде нижчою.

Цього сезону лівий захисник зіграв 19 матчів за «Баварію» у всіх турнірах, забив 1 гол і віддав 4 результативні передачі. Має 1 гол у 3 матчах за Канаду на ЧС-2022.