25 грудня 2022 12:34

Луческу привів його до "Шахтаря": екс-зірка гірників увійшов до символічної збірної топ-чемпіонату

32-річний бразильський захисник Лілля Ісмаїлі, який раніше виступав за Шахтар, увійшов до символічної збірної найкращих трансферів Ліги 1 літа 2022 року.


Ісмаїлі перебрався до Лілля на початку поточного сезону з Шахтаря на правах вільного агента. Цікаво, що його запросив 49-річний португальський екс-тренер Шахтаря Паулу Фонсека, з яким вони разом працювали в Україні з 2016 по 2019 рік. Фонсека очолив команду на початку кампанії.


Бразильський лівий захисник настільки чудово проявив себе в Ліллі за 12 матчів, що авторитетне видання Foot Mercato включило його символічну збірну найуспішніших трансферів минулого літа у французькій першості.


Журналісти наголошують, що Ісмаїлі значно впливає на гру команди і привносить додатковий технічний штрих на старті сезону.


Футболіст відзначився двома голами та одним асистом. Лілль посідає сьоме місце у турнірній таблиці Ліги 1, маючи у своєму активі 26 очок після 15 зіграних поєдинків.


Зазначимо, що Ісмаїлі приєднався до Шахтаря з португальської Браги взимку 2013 року, коли командою керував ще Мірча Луческу. Футболіст провів у команді цілих дев'ять років. За цей час він зіграв за «гірників» 227 матчів у всіх турнірах, у яких забив 16 голів та віддав 42 гольові передачі.