24 грудня 2022 22:14

Екс-тренер Ярмоленка контактував з Малиновським: "Вест Хем" має намір перехопити хавбека "Аталанти" у "Тоттенхема"

Український півзахисник Аталанти Руслан Малиновський стає ближчим до переїзду в англійську Прем'єр-лігу, але тепер фаворитом є Вест Хем, а не Тоттенхем.


Англійський журналіст CBS Бен Джейкобс вважає, що в даний момент Малиновський швидше перейде у Вест Хем, а не в Тоттенхем. По словам журналіста, а «шпори» медлят – «молотобойцы» діють.


«Девід Моєс встановив прямий контакт з Малиновським. Вест Хем в гонці, а Тоттенхем, наскільки я розумію, все ще знаходиться на стадії обдумування. Так що ми скоро побачимо, переїде чи він у січні», – сказала Джейкобс у підкасті The Spurs Chat на YouTube-каналі Криса Куліна.


Відзначимо, що контракт Малиновського з Аталантою розрахований до 2024 року. Портал Transfefmarkt оцінює його вартість у 18 мільйонів євро. Малиновський в поточному сезоні грав у складі Аталанти в 14 матчах, в яких забив один гол і зробив два ассиста. При цьому він провів на поле тільки 540 хвилин.

Нагадаємо, Ярмоленко перейшов у Вест Хем з Боруссії Дортмунд за 20 млн євро в 2018 році і виступав за «молотобойцев» до 2022 року. За цей час він провів 86 поєдинків, у яких забив 13 голів і віддав сім ассистов.