23 грудня 2022 13:07

Надаль: "Коли Мессі забив Франції в овертаймі, у мене на очах виступили сльози"

Відомий іспанський тенісист Рафаель Надаль поділився враженнями від фіналу чемпіонату світу 2022 року у Катарі між збірними Аргентини та Франції (3:3, 4:2 пен.) та від гри капітана аргентинської національної команди Ліонеля Мессі.


«Це був вражаючий фінал. Я маю багато французьких друзів, яким я щиро співчуваю, тому що Париж і Франція багато для мене означають. Але також маю дуже багато аргентинських друзів, у тому числі футбольних уболівальників. Те, що Мессі виграв чемпіонат світу, зробило мене щасливим. Я був у захваті від того, що великий гравець наприкінці своєї кар'єри завоював титул, якого йому не вистачало з огляду на те, що він означає для Аргентини.

У фіналі, коли Мессі забив третій гол, у мене на очах виступили сльози. Але вони були через щастя бачити, що хтось настільки великий досягає того, чого йому не вистачало, пройшовши через стільки страждань. Мені дуже сподобався фінал, особливо з 70-ї хвилини, коли почалося головне видовище. До цього здавалося, що Аргентина все контролює», - наводить слова Надаля AS.