21 грудня 2022 13:06

Піолі про "Мілан": "Боремося за всі трофеї. ЛЧ – наш дім"

Стефано Піолі розповів про плани "Мілана" на другу частину сезону.


"Я, як і раніше, впевнений у якості своїх гравців, ми сильна та конкурентоспроможна команда, яка намагається вигравати кожну гру, знаючи, що наш рівень виріс.

Наші конкуренти дуже сильні, зокрема неймовірний рівень показує «Наполі». Якщо вони збережуть цей рівень, я думаю, вони можуть набрати більше 100 очок і на цьому етапі нам залишиться лише похвалити їх.

Мене часто запитують про трансферні цілі на січень, але наша головна мета – відновити травмованих гравців. Загалом наша команда сильна: у нас є якість, воля та рішучість використовувати усі свої шанси у змаганнях, у яких ми беремо участь. Наша мета – виграти трофей, і ми маємо ще чотири змагання, на яких потрібно зосередитися.

Ліга чемпіонів? Це наш будинок, якщо ви тренуєте "Мілан", то ви не можете не прагнути туди. Деякі стадії можна пройти тільки якщо підвищити свій рівень. Так має бути і проти «Тоттенхема».

Що складніше виграти – скудетто чи Лігу чемпіонів? Чемпіонат виграють ті, хто цього заслуговує, а в Лізі чемпіонів важлива якість і успіх, який допомагає у певні моменти», – сказав головний тренер «Мілана».