20 грудня 2022 11:54

Канте хоче підписати попередній контракт із "Барсою" взимку. Клуб сумнівається

Нголо Канте хоче підписати попередній контракт із «Барселоною» взимку.


За даними Diario Sport, півзахисник «Челсі» хоче якнайшвидше визначитися з майбутнім, тому він тисне на «Барселону» і наполягає на підписанні попереднього контракту у січні. Переговори з гравцем веде директор "Барси" Матеу Алемані.

Спілкування з Канте відбувається добре, але остаточного рішення про його перехід до «Барселони» ще немає. Це турбує півзахисника, який має ще кілька великих пропозицій. Нголо не хоче відкладати ухвалення рішення.

«Барселона» також спілкувалася з півзахисниками Мартіном Субіменді («Реал Сосьєдад») та Рубеном Невешем («Вулверхемптон»). Тренерський штаб вважає Субіменді ідеальним варіантом для посилення центру поля, але його відступні – 60 млн. євро, і «Барса» навряд чи зможе дозволити собі такий трансфер. Керівництво вважає такі великі вкладення надто ризикованими. Хаві попросив босів клубу зробити все можливе заради трансферу Субіменді. Через це «Барселона» поки що не готова підписувати попередній контракт із Канте.

Футболіст «Челсі» хоче, щоб «Барселона» ухвалила остаточне рішення вже зараз. Якщо цього не станеться, він звернеться до інших варіантів продовження кар'єри.

31-річний півзахисник востаннє виходив на поле 14 серпня. Він зіграв 2 матчі в АПЛ цього сезону.