20 грудня 2022 11:08

"Ярмоленко готувався б не гірше, ніж Мессі". Циганик вважає, що Україна могла поборотися за медаль ЧС-2022

Футбольний коментатор та журналіст Ігор Циганик заявив, що збірна України мала всі шанси виявити себе на ЧС-2022, але війна внесла свої корективи.


Збірна України не зуміла обіграти у фіналі плей-офф відбору ЧС-2022 команду Уельсу (0:1) і опинилася повз основну частину головного футбольного турніру планети.

Ігор Циганик вважає, що збірна України мала всі шанси показати хороший результат у Катарі, оскільки наша команда має відмінний склад.

«Якби було все стабільно та мирно, то у нас дуже хороша команда. У нас були хороші молоді футболісти: Мудрік, Судаков. У нас був добрий збалансований склад середнього вікового рівня. Ми мали свої лідери. У нас міг поїхати Ярмоленко, який би готувався до цього чемпіонату світу не гірше, ніж Мессі. У нас є Зінченко, Яремчук, Малиновський, Циганков, Миколенко».

На думку журналіста, Україна могла б продемонструвати на ЧС-2022 таку саму гру, як і збірна Марокко, яка зуміла дійти до півфіналу турніру.

«Ось ви говорите про Уельса та Катар, а у Марокко, що суперсклад? Чому ми не могли повторити шлях Марокко, чим ми гірші? За хорошого тренера та підготовки, я вважаю, що кадрово ми не поступаємося Марокко, а вони четверта команда чемпіонату світу. Ми б не були аутсайдерами, але, звичайно, потрібний збіг обставин, результат і серйозна робота», – заявив Циганик в ефірі авторської програми на ютубі.

Нагадаємо, чемпіонат світу у Катарі проходив з 20 листопада до 18 грудня.