18 грудня 2022 17:13
1

"Як можна було продати чемпіонат світу в росію та Катар?!". Циганик розніс ФІФА

Відомий журналіст Ігор Циганик поділився думкою про заборону від ФІФА президенту України Володимиру Зеленському виступити з промовою перед фіналом ЧС-2022.


Журналіст Циганик вважає, що заборона Зеленському виступити перед Фіналом чемпіонату світу показує, що ФІФА є політичною організацією.

«Це рішення ще раз доводить, що ФІФА є абсолютно політичною організацією. Їм було краще дозволити виступити [Зеленському].

Так би вони показали – виступила людина і виступила, що сказала – те й сказала. Зараз вони показують, що займають певну позицію. Як то кажуть: хто найбільше бореться проти когось, той найбільше в цьому замазаний».

Також Циганик не розуміє, що можна було проводити світову першість у Росії та Катарі, де немає духу футболу.

«Як можна було продати чемпіонат світу в росію та Катар?! Ми все розуміємо, що це продані чемпіонати. Ні там, ні там немає духу футболу.

Люди просто взяли гроші, а тепер їм кажуть: послухайте, якщо ви не слухатимете нас, то ми розповімо, скільки грошей ви отримали, коли і як».

І на завершення Циганик заявив, що ФІФА має припинити своє існування.

«ФІФА та інші організації, не лише футбольні, так себе дискредитували, що мають піти до анналів історії. Те, що вони не дали виступити Зеленському, ще більше розлютить їхніх критиків», - сказав Циганик в ефірі ПРОФУТБОЛ Digital.

Нагадаємо, що сьогодні Зеленський опублікував послання про мир для всіх жителів планети, яке ФІФА заборонило виголошувати перед фіналом ЧС-2022.

У фінальному матчі чемпіонату світу зустрінуться збірні Аргентини та Франції. Поєдинок відбудеться у катарському Лусаїлі у неділю, 18 грудня, і розпочнеться о 17.00 за київським часом.
Коли Суркiс купив Евро Украiнi все було ОК?