18 грудня 2022 16:37

"Це заклик до миру!". Легендарний воротар "Динамо" відреагував на обсурдну заборону ФІФА

Легендарний воротар "Динамо" Олександр Шовковський у своєму Instagram відреагував на звернення президента України Володимира Зеленського, яке заборонила ФІФА.


"Завершується Чемпіонат Світу в Катарі. Сьогодні відбудеться фінальний матч. Нескінченна чисельність уболівальників з усього світу будуть слідкувати за цим поєдинком між збірними Франції та Аргентини.

Україна теж футбольна країна. Але сьогодні украінці слідкують за перебігом подій на лінії фронту і вболівають за наших мужніх воїнів, що відстоюють нашу Незалежність і виборюють наше право на Свободу!

І тому я хочу, щоб кожна людина, що любить футбол, почула звернення Президента України Володимира Зеленського, якому, нажаль, керівництво ФІФА відмовило в можливості виступити перед початком фінального матчу Це заклик до миру.

І наш голос має звучати потужно. І не тільки до чи під час фінального матчу Чемпіонату Світу 2022. Нашого Президента мають почути! Українців мають підтримати! Україна має перемогти! Слава Україні!", - написав Шовковський.