15 грудня 2022 18:55

Сергій РЕБРОВ: "У мене було схоже питання як у Ярмоленка - повернувся в "Динамо" у 33 роки та став найкращим футболістом України"

Головний тренер «Аль-Айна» Сергій Ребров поділився думками про можливе повернення Андрія Ярмоленка в «Динамо».


- Якби у вас зараз стояло питання, як у Ярмоленка - йти в «Динамо» чи в ОАЕ?

- У мене було таке питання, коли я грав у «Вест Гемі», а потім повернувся в «Динамо» у 33 роки та став найкращим футболістом України. Все залежить від гравця. Ще раз кажу: не знаю, чи мала Ярмоленко цю пропозицію. Я з Андрієм не говорю про це, а говорю про те, що мені потрібно зараз від нього. Він перебуває у моїй команді.

У цій ситуації важко радити. Навіть якщо була ця пропозиція – він мав приймати рішення сам. Мабуть, він прийняв його правильно.

- Як вважаєте, символічно та важливо для гравця завершити кар'єру у рідному клубі?

- Все залежить від клубу та гравця. Думаю, самому гравцеві треба розуміти, що ти приходиш не просто завершувати кар’єру. Ти маєш приходити та пахати. Ти маєш працювати, щоб був не лише на тому рівні, на якому перебувають ці футболісти, а й вище. Тому що такі імена, як Шевченко повертався до «Динамо», я, Ярмоленко – ці імена значущі для вболівальників. Вважаю, не треба приходити та лише догравати. Потрібно приходити та пахати, потрібно бути на голову краще за гравця, який грає на твоїй позиції. Тоді це повернення буде виправданим, - сказав Ребров.