15 грудня 2022 15:22

"Чемпіонат від цього лише виграв". Ребров порівняв "Динамо" та "Шахтар", відзначивши прогрес "Дніпра-1"

Головний тренер Аль-Айна Сергій Ребров поділився своєю думкою щодо ситуації в українському чемпіонаті на тлі регресу Динамо та прогресу Дніпра-1.


Сергій Ребров вважає, що Динамо повірило у досвід тих футболістів, яких їм вдалося зібрати за останні роки та за це поплатилося результатами.

«Динамо, граючи останні два сезони у Лізі чемпіонів, виграючи чемпіонат України, напевно, розраховувало, що на цих гравцях та багажі знову виграє УПЛ».

У цей же час наставник Аль-Айна похвалив роботу Шахтаря на трансферному ринку та виділив успіхи Дніпра-1.

«Шахтар без бразильців поставив на повернення українських гравців із закордонних клубів. Думаю, чемпіонат від цього лише виграв, бо дуже багато шансів дають українським гравцям. Просто потрібен час. Я впевнений, що в Україні є багато хороших гравців.

За один сезон все не змінюється на краще. Я вважаю, що нинішній чемпіонат України є цікавим. У боротьбу за чемпіонство в'язався Дніпро-1, який дуже гідно виступає у першій частині чемпіонату», – сказав Ребров в інтерв'ю ютуб-каналу Анни Ребрової.

Нагадаємо, що після першого кола Дніпро-1 є лідером турнірної таблиці УПЛ. Клуб із Дніпра має у своєму активі 35 пунктів після 14 матчів. Шахтар та Динамо мають по 30 пунктів, але «гірники» мають лише 13 зіграних ігор, а у киян 15.