14 грудня 2022 16:34

"Яка різниця: нічия з "Динамо", чи нічия з "Інгульцем"?". Гравці "Вереса" запропонували президенту клубу ввести премію за мирову

На ютуб-каналі "ТРЕНДЕЦЬ" з'явилося відео зустрічі футболістів "Вереса" із президентом клубу Іваном Надєїним. Більшість питань гравців команди до власника рівнян було на тему фінансів, зокрема вони просили в керівництва клубу ввести преміію за нічийний результат: три мирові - одна премія.


На таку ініціативу воротаря команди Богдана Когута (саме він це запропонував) президент "Вереса" відреагував не дуже позитивно, мовляв як можна прирівнювати нічию з умовним "Інгульцем" до такого ж результатату з грандами українського футболу.


Після такого зауваження Надєїна свою думку висловив нападник Михайло Сергійчук, який, до речі, вже залишив клуб. Він сказав: "А яка різниця, нічия з "Динамо", чи нічия з "Інгульцем"? В обох випадках дають 1 очко".


На такі слова Сергійчука власник рівненського клубу відповів так: "Нічия з "Динамо" - це історична нічия, а з "Інгульцем"... Я спілкувався з президентом "Миная", в них теж за нічию є премія. Він каже, що ми платимо за нічию і не можемо нормально. Я йому кажу: "Так не платіть за нічию".


У підсумку гравцям та президенту так і не вдалося домовитися щодо додаткових премій за нічию.


Нагадаємо, що очний матч "Динамо" та "Вереса" закінчився мінімальною перемогою киян з рахунком 1:0. Єдиним голом у матчі відзначився Віктор Циганков.