14 грудня 2022 14:25

Морган розповів, що Роналду назвав Мессі найкращим гравцем, якого бачив: "Кріштіану сказав, що я ставлю неправильне запитання. Він не бачив наживо, як грає він сам"

Пірс Морган згадав про розмову з Кріштіану Роналду про Ліонеля Мессі.


Нагадаємо, у листопаді телеведучий та вболівальник «Арсеналу» взяв у португальця резонансне інтерв'ю, після якого «Манчестер Юнайтед» був змушений розірвати контракт із гравцем.


«У мене була дуже цікава розмова з Кріштіану, ми повечеряли після того, як я вперше взяв у нього інтерв'ю три роки тому, це була справді чудова розмова, і вона мені справді подобається як людина.


Він був неймовірно поважний по відношенню до Мессі, і я запитав його: Хто кращий гравець, якого ти коли-небудь бачив? Він сказав: «Мессі, але ти ставиш неправильне запитання. Ти не питаєш мене, хто найкращий гравець», тому що, звичайно, він ніколи не бачив наживо, як грає він сам.


Тож це змусило мене розсміятися. Але потім він розповів про різницю між ними і багатьма іншими великими гравцями, такими як Роналдо, Роналдіньо, Джордж Бест, Пол Гаскойн, він сказав, що різниця полягає в довголітті, яким вони відрізняються з Мессі», – сказав Морган.