12 грудня 2022 09:13

Який тренер виведе Англію на матч з Україною: джерело назвало чотири кандидати на заміну Саутгейту

Фото - ua.depositphotos.com


Головний тренер національної збірної Англії Гарет Саутгейт схоже піде у відставку, на його місце у Футбольної асоціації Англії є вже чотири кандидати.


Буквально вчора Саутгейт заявив, що йому потрібний відпочинок після поразки від Франції (1:2), як сьогодні з'явилася інформація про його потенційних змінників.

Англійська футбольна влада доручила технічному директору Джону Макдермотту знайти нового тренера для збірної Англії. За інформацією The Telegraph, кандидатами є Брендан Роджерс, Томас Тухель, Маурісіо Почеттіно та нинішній асистент головного тренера Стів Холланд.

У той же час наголошується, що Футбольна асоціація Англії не хоче, щоб Саутгейт йшов і всіляко його переконуватимуться залишитися до кінця контракту – до грудня 2024 року.

Якщо він все ж таки піде, то Макдермотт включить активність на тренерському ринку для пошуку необхідного за рівнем фахівця, після чого кандидата повинен буде затвердити виконавчий директор Марк Буллінгем.

Нагадаємо, 26 березня 2023 року збірна України має зіграти проти Англії на виїзді у рамках групового етапу кваліфікації Євро-2024.