10 грудня 2022 12:00

Тен Хаг не проти розмови з Роналду в майбутньому: "Я зробив усе чесно та відкрито. Чи зможу пробачити його? Я не хочу відповідати"

Ерік тен Хаг передав суть розмови з Кріштіану Роналду.


– Влітку в нас була одна розмова. Він сказав: «Протягом семи днів я скажу вам, чи я хочу залишитися». Потім він повернувся і сказав: Я хочу залишитися. І до цього моменту [до інтерв'ю Пірсу Моргану] я нічого не чув.


Це минуле, а ми дивимось у майбутнє, рухаємося вперед. Ми хочемо створити нове майбутнє МЮ, а він не хотів бути частиною цього. Йдемо далі.


Коли він у гарній формі, це добрий гравець. І він міг би допомогти нам повернутися [на свій рівень] і досягти своєї мети. Це очевидно. Але він не був [у гарній формі].


- Чи заговорили б ви з ним у майбутньому?


- О так. Але не те щоб я запитав його про щось або сказав би йому щось особливе. Я зробив усе чесно, відкрито та прозоро. У нас були розмови про моє бачення [футболу], так що я не маю проблем з тим, щоб поговорити з ним, знову.


- Чи можете ви його пробачити?


– Я не хочу відповідати на таке запитання.

Я відкритий для розмови з ним, то чому б і ні? Так, можливо [він виявив неповагу]. Але я не надаю цьому значення. Ми рухаємось уперед. Я не хочу витрачати енергію на це.


Це минуле. Ми йдемо вперед і хочемо досягти успіху цього сезону, тому зосередимося на цьому, – сказав головний тренер «Манчестер Юнайтед».


Перед стартом ЧС-2022 Кріштіану та «МЮ» розірвали контракт через резонансне інтерв'ю 37-річного португальця про клуб.