9 грудня 2022 18:52

Луїс Енріке може очолити "Атлетіко" або "Манчестер Юнайтед"

Відразу два клуби можуть запросити Луїса Енріке після його відходу з національної команди Іспанії, повідомляє AS. Місце фахівцю може знайтися в "Атлетико" чи "Манчестер Юнайтед".


У Мадриді напружена ситуація з Дієго Сімеоне. Клуб не вийшов із групи у Лізі чемпіонів і йде на 5 місці у Ла Лізі після 14-ти турів.

Останнім часом активно обговорюється відхід Чоло з клубу. Є два варіанти: він піде наступного літа або залишиться доопрацювати контракт до 2024-го.

На цьому тлі у клубі не соромляться хвалити Енріке. "Мені він дуже подобається в особистому та професійному плані. Думаю, він має талант тренувати будь-яку команду в нашій лізі", - сказав генеральний директор "Атлетико" Мігель Анхель Хіль Марін після вильоту Іспанії з чемпіонату світу.

Капітан "матрацників" Коке теж висловився про можливе призначення Енріке: "Він чудовий селекціонер і тренер. Його ідеї відрізняються від тих, що є у нас зараз в "Атлетіко", але чому б і ні?".

Щодо "Юнайтед" Енріке може сподіватися, що результати "манкуніанців" так і не покращуватимуться. Зараз команда йде 5-ою в Прем'єр-лізі і зустрінеться з "Барселоною" в 1/16 Ліги Європи.

Нагадаємо, що до приходу до збірної Іспанії Енріке тренував "Барселону". З "синьо-гранатовими" Луїс завоював останній клубний требл в історії (Ліга чемпіонів, Ла Ліга, Кубок Короля) у сезоні 14/15 і ще низку трофеїв.