9 грудня 2022 18:45

А в "Аталанті" не цінують: Малиновського порівняли з гравцем, який посів третє місце у голосуванні за "Золотий м'яч"

Фото - ua.depositphotos.com


Півзахисник Аталанти Руслан Малиновський продовжує входити до сфери інтересів трьох відомих клубів Європи, які хочуть отримати українця.


Як повідомляє у себе в Twitter італійський журналіст Іньяціо Дженуарді, Руслан Малиновський, як і раніше, привертає увагу Марселя, Тоттенхема, а також Вест Хема.

Сам хавбек віддає перевагу клубам із Прем'єр-ліги, на користь яких говорять та їх фінансові можливості здійснити трансфер. Аталанта вимагатиме за Руслана 15-20 мільйонів євро, що може стати проблемною сумою для Марселя, пише журналіст.

У свою чергу англійське видання The Boot Room дає високу характеристику якостям гравця збірної України. Малиновський описується як «різносторонній та досвідчений футболіст, який спеціалізується на стандартних положеннях».

На їхню думку, Руслан може непогано підійти на роль плеймейкера, як, наприклад, лідер Манчестер Сіті Кевін Де Брюйне, з яким порівнюється українець. Бельгієць, нагадаємо, посів третє місце у голосуванні за «Золотий м'яч» 2022 року.

Також Малиновського поставили поряд з екс-зіркою Ювентуса та Барселони Міралемом П'яничем та півзахисником Манчестер Юнайтед Бруно Фернандешом.

Нагадаємо, що контракт 29-річного хавбека з Аталантою є дійсним до 30 червня 2024 року. У поточному сезоні Малиновський відзначився голом та двома асистами у 14 матчах Серії А.