9 грудня 2022 15:40

"Прокляття Шакіри", - у Іспанії знайшли винного у провалі збірної на ЧС-2022

Іспанські спортивні журналісти та аналітики знову і знову намагаються знайти причину провального виступу національної команди на мундіалі. Навіть відставка Луїса Енріке не змогла збити напругу, яку переживають місцеві шанувальники футболу.


І ось чергова спроба знайти "стрілочника". Виявляється вся справа у співачці Шакірі (на фото), колишній дружині захисника збірної Іспанії Піке.



"45-річна колумбійка "наклала" прокляття на збірну Іспанії після розставання з Жераром Піке, – заявила таролог Мхоні Віденте. – Це був ритуал, який повністю спрацював", – цитує жінку Marca.


Цікаво, що до слів Мхоні в Іспанії поставилися досить серйозно, адже вона вже робила прогнози на поточний мундіаль, які виправдовувалися. Зокрема жінка пророкувала виліт збірної Мексики вже на стадії групового етапу, що згодом і сталося. Також вона передбачила звільнення головного тренера мексиканців Херардо Мартіно. 60-річного фахівця звільнили невдовзі після гри з Саудівською Аравією (2:1).


До речі, Мхоні головним фаворитом ЧС-2022 вважає збірну Франції. Трохи нижче вона оцінює шанси двох американських команд – Аргентини та Бразилії.