9 грудня 2022 14:14

Уго Льоріс: "Збірна Англії реально прогресує - ця команда готова виборювати трофеї"

Голкіпер збірної Франції Уго Льоріс поділився очікуваннями від матчу 1/4 фіналу чемпіонату світу із Англією, який відбудеться завтра, 10 грудня (початок - о 21:00).


"Деякі з нас щодня грають та тренуються з англійськими футболістами. Якщо ми можемо допомогти команді знаннями, отриманими у клубах, ми це зробимо. Вони хороші на "стандартах", вони високі, у них є гравці, які можуть завдавати хороших штрафних ударів. Ми повинні бути дуже уважними, але й у нашій атаці є все, що потрібно, щоб ускладнити завдання.


Якщо ми порівняємо обидві команди, то тут більше англійських гравців, які були на чемпіонаті світу-2018, ніж французів. Англія дійшла до півфіналу на останньому чемпіонаті світу та посіла друге місце на Євро, і вони реально прогресують. Ця команда готова виборювати трофеї. Їм не пощастило на останньому Євро, вони були близькими до перемоги, і тепер вони тут, щоб перемогти.


В нашій команді відбуваються зміни, з'явилося нове покоління гравців, які готові конкурувати, граючи в найкращих клубах Європи. Це хороша суміш досвіду та молодості, ми стаємо сильнішими крок за кроком", — цитує Уго Льоріса Reuters.