8 грудня 2022 13:12

Португальська футбольна федерація заперечує, що Кріштіану Роналду погрожував залишити збірну

Португальська футбольна федерація (FPF) відреагувала на новину, яку опублікувало видання Record, що нібито нападник Кріштіану Роналду хотів залишити збірну після того, як дізнався, що не потрапить до стартового складу на матч 1/8 фіналу ЧС-2022 проти Швейцарії (6:1).


У новинах, опублікованих цього четверга, повідомляється, що Кріштіану Роналду погрожував покинути "Селесао" після розмови з головним тренером Фернанду Сантушем.

FPF уточнює, що капітан збірної Португалії Кріштіану Роналду жодного разу не погрожував покинути національну команду під час тренувального збору в Катарі.

Кріштіану Роналду щодня будує унікальну історію на службі в національній команді та країні, яку поважає, що свідчить про його беззаперечний ступінь відданості "Селесао"

До речі, ступінь самовідданості гравця, який найбільше виступав за збірну Португалії, знову продемонстрував – у разі потреби – перемога над Швейцарією в 1/8 фіналу ЧС-2022.

Національна збірна - гравці, тренери та структура FPF - як і з першого дня, з повною відданістю та ентузіазмом будує те, що країна хоче, щоб це була найкраща участь Португалії у чемпіонаті світу, - йдеться у повідомленні на офіційному сайті Португальської футбольної федерації.