8 грудня 2022 12:46

"Сподіваюся "Чорноморець" продовжить виступати у чемпіонаті України". Генеральний директор одеситів – про арешт власників клубу

Генеральний директор Чорноморця Анатолій Місюра в ексклюзивній розмові з представником FanDay розповів про плани команди на зимову перерву та своє бачення найближчого майбутнього одеського клубу у світлі арешту його власників.


У понеділок, 5 грудня, Національне антикорупційне бюро України та Спеціалізована антикорупційна прокуратура затримали трьох осіб за підозрою у створенні злочинної організації та скоєнні корупційних злочинів в Одесі.

Серед них опинилися власники Чорноморця Борис Кауфман та Олександр Грановський. У фігурантів є можливість вийти на волю під заставу, яка складає нечувану суму, але навіть у цьому випадку їм доведеться носити спеціальний браслет.

Сайт FanDay звернувся за ексклюзивним коментарем до генерального директора одеського клубу Анатолія Місюри, щоб зрозуміти, чи позначаться судові справи власників на життєдіяльності головної приморської команди.

– Анатолію Миколайовичу, вчора Чорноморець провів останній матч у році, що минає. Які плани команди на зиму?

– Сьогодні футболісти пішли у відпустку. Після відпочинку, який, як і в інших українських клубах, триватиме близько місяця, Чорноморець на початку січня збереться на своїй базі.

У Совіньоні ми проведемо невеликий втягуючий збір, після чого плануємо відправитися до Туреччини, де пройде основна підготовка до другої частини сезону.

- Динамо збирається провести в Туреччині аж чотири збори. Скільки їх буде у Чорноморця?

– Це питання краще адресувати нашому головному тренеру. Моє завдання – забезпечити виїзд команди та якість проведення зборів безпосередньо до Туреччини.

– На зимову перерву Чорноморець пішов на передостаннє місце у турнірній таблиці. Чи плануються якісь кадрові перестановки?

– На це питання знову ж таки має відповідати Роман Григорчук.

– Не можу не спитати про ваше бачення ситуації, що склалася навколо власників Чорноморця Кауфмана та Грановського. Що ви думаєте з цього приводу?

– Я не компетентний у цьому питанні, тому відмовлюся від коментарів. Існують відповідні державні органи, які можуть відповісти на це питання. Я, як і ви, дізнаюсь про все з преси. Іншої інформації я не маю.

– І все-таки: чи побачимо ми Чорноморець в УПЛ найближчої весни?

– Ви ставите провокаційні питання. На сьогоднішній день я не бачу нічого поганого для Чорноморця у найближчому майбутньому. Нам не вперше стикатися з труднощами. Зрозуміло, що всі переживають, але я сподіваюся, що все буде добре, і ми продовжимо виступати у чемпіонаті України.


Фото: ФК "Чорноморець"