8 грудня 2022 11:52

"Барса" наполягає, щоб де Йонг знизив зарплату. Для цього з ним можуть продовжити контракт

"Барселона" наполягає на тому, щоб Френкі де Йонг знизив зарплату.


Як пише Diario Sport, каталонський клуб знову зв'язався з оточенням півзахисника, щоби попросити його про зниження зарплати. Якщо хавбек відмовиться, то "Барселона" навряд чи зможе підписати новачків влітку.

Між керівництвом каталонського клубу та гравцем не найкращі стосунки, але у "Барсі" вірять, що зможуть домовитися з ним про зниження зарплати із продовженням контракту ще на кілька сезонів.

На тлі відходу Жерара Піке, а також у зв'язку з можливим звільненням Серджі Бускетса в "Барселоні" хочуть зайнятися контрактами гравців, які отримують найвищі зарплати. Найважливіший випадок – з Френкі де Йонгом. Також розглядаються варіанти зі зниженням зарплат Жорді Альби та Марка-Андре тер Стегена.

Завдяки відкладеним під час пандемії коронавірусу платежам зарплата де Йонга з цього сезону значно зросла. Наступного сезону вона також залишиться дуже високою.

"Барса" вже зрозуміла, що де Йонг не хоче йти. У зв'язку з цим клуб хоче укласти з гравцем новий довгостроковий контракт, який буде вигідним для всіх сторін. Оточенню Френкі вже запропонували цей варіант, але сторони ще далекі від угоди.