8 грудня 2022 10:33

Український півзахисник залишив литовську "Йонаву"

За останніх десять років півзахисник Андрій Слінкін встиг здійснити майже півтора десятка переходів, причому в одному лише одеському "Чорноморці" опинявся тричі. Останнім часом він виступав у литовському ФК "Йонава", який тренує наш співвітчизник Петро Кушлик. Футболіст з'явився у цьому клубі у розпал літа, а після завершення сезону-2022 (у чемпіонаті Литви грають за системою "весна – осінь", - прим. авт.) змушений був знову опинитися на футбольному роздоріжжі.


- Легіонер повинен бути на голову вищий за своїм рівнем майстерності за місцевих футболістів, - переконаний Петро Кушлик. – Однак багато хто з іноземних гравців "Йонави" не зумів скористатися наданим шансом і нічим себе так і не проявив. Серед них опинився і Андрій Слінкін.

До приїзду у Литву 31-річний футболіст встиг пограти нетривалий час у Грузії, де впродовж півроку захищав кольори "Шевардені". Окрім нього та "Йонави" Слінкін також захищав кольори ще дев’яти клубів - ПФК "Суми", словацької "Сениці", молдовських "Зорі" (Бєльці) та "Дачії", чернігівської "Десни", МФК "Миколаїв", латвійського "Вентспілса", дніпровської "Перемоги" та вінницької "Ниви".


Фото - ФК "Гірник-Спорт"