7 грудня 2022 14:50

Блогер: "Майбутній "новий Караваєв" вже грав лз, пз, цз, оп, правого та навіть лівого вінгера в молодіжній збірній. Але перед універсалом з першого складу "Динамо" має досить суттєву перевагу"

Блогер Михайло Смоловий у своєму Телеграм-каналі розповідає про гравців "Динамо" U-19.


Виграні єдиноборства в захисті, %


Запитували чому згадав саме ці три прізвища в контексті гри один-в-один? Тримайте.


3 Навін Малиш - 72.0%
1428 хвилин ігрового часу

Майбутній «новий Караваєв» вже грав ЛЗ, ПЗ, ЦЗ, ОП, правого та навіть лівого вінгера в молодіжній збірній. Але перед універсалом з першого складу Динамо має досить суттєву перевагу - пристойний рівень в єдиноборствах в захисті. Бо виграти 72% з 93 дуелей, стрибаючи з позиції на позицію - це круто.


2 Назар Балаба - 74.6%
1063 хвилини ігрового часу


Якщо Малиш дещо старший та досвідченіший, то Назару лише 17. Це його перші 12 ігор на рівні U19, але щодо потужності хлопця питань немає: виграно 74.6% з 67 дуелей один-в-один.


Більш ніж пристойний показник для початку: власними габаритами користуватися навчили. Цьому підтвердження і показник успішності в боротьбі за втрачені м’ячі (не перебуває під контролем жодної зі сторін) на рівні 74.2%.


3 Іван Котуха - 78.6%
701 хвилина


Ще один шкетик - 17 років. Конкурувати з Бенедюком поки важко, але Костюк намагається давати йому ігровий час. Трохи посприяло ігровій практиці залучення деяких гравців до тренувань з основою влітку та виклик Бенедюка до молодіжки восени.


На рівнях U16/U17 грав переважно ПЗ та й не так щоб і кожен матч без замін.


Цього року справа відбігав лише тайм проти Ворскли, решту часу грав...ЛЗ.


Дива в атаці поки не створює - лише 3 передачі під удар та 3 дотики до м’яча в чужому штрафному за 701 хвилину. Але неймовірно чіпкий: виграв 78.6% з 70 єдиноборств в захисті.