5 грудня 2022 15:33

Зіко: "Неймар, Роналду та Мессі можуть вирішити результат матчу у будь-який момент"

Колишній бразильський футболіст і тренер Зіко порівняв свого співвітчизника Неймара із нападником збірної Аргентини Ліонелем Мессі та форвардом Португалії Кріштіану Роналду.


«В гравців збірної Бразилії більше немає залежності від Неймара, коли він на полі. Вона проявляється, коли її немає. Коли він на полі, всі звертають увагу на нього, що відкриває можливості його партнерам по команді. Коли Неймара немає, кожному гравцеві доводиться шукати інший спосіб виграти матч. Люди думають, що в цьому немає різниці, але це не так.


Бразилія може виграти чемпіонат світу в Катарі, навіть якщо Неймар не гратиме або не буде в кращій своїй формі. Збірна може обіграти Південну Корею і без Неймара, але для нього буде добре зіграти. Він як вишенька на торті. Він був у чудовій фізичній формі до старту чемпіонату світу.


Коли ви бачите Кріштіану Роналду і Мессі, гравців, які мають такий самий вплив, як і Неймар, ви розумієте, що неважливо, грають вони погано чи добре, вони можуть вирішити результат матчу в будь-який момент, можуть самі засмучувати суперників, а можуть створювати простір для товаришів за командою. Тому Неймар є надзвичайно важливим для збірної Бразилії», — наводить слова Зіко офіційний сайт ФІФА.