5 грудня 2022 12:29

"Замовна чорнуха". Віце-президент УАФ погрожує подати позови проти 3-х сайтів

Перший віце-президент УАФ Алан Плієв заявив про намір подати позови до суду проти трьох українських сайтів, які раніше розмістили інформацію, яка стосується його особисто.


«Я розумію, що у війни немає правил, особливо коли по інший бік абсолютно аморальні покидьки, які за три копійки готові забути про своє людське обличчя і просто перетворюються на тварин.

Але я не розумію, на який результат вони розраховують. Рано чи пізно всі їхні імена стануть відомі. І навіть ти, хто сьогодні їм платить ці три копійки, першими не подадуть їм руки.

Нині ці покидьки в рамках медійної атаки на УАФ ллють бруд на мені особисто. Розмістити рекомендовану чорнуху за гроші погодилися вже щонайменше три сайти.

Нешановані «Vesti.ua», «КП в Україні» і «Український Бізнес Ресурс», ви дійсно вважаєте, що продавшись за 100 доларів і опублікувавши таку гидоту, ви не втратите більшого? Чи не втратите свою репутацію серед читачів, серед колег-журналістів?

Проти кожного із вказаних сайтів мої юристи готують позови до суду з мільйонною сумою компенсації заподіяної мені та моєї родини моральної шкоди. Всі ці кошти після отримання я перерахую на потреби ЗСУ та благодійних фондів, які підтримують у м. Дніпро родини переселенців з тимчасово окупованих територій», – написав Плієв на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Зазначимо, що «Vesti.ua», «КП в Україні» та «Український Бізнес Ресурс» заявили, що свого часу в Дніпрі проти Алана Плієва порушили кримінальну справу за групове зґвалтування, яку допоміг йому «зам'яти» Андрій Павелко.

Фото - УАФ